Filtering Renrum

Filtrering och Renrumsmiljö headericon

Filtrering
Vi förbättrar luftkvaliteten oavsett miljön, från hårt industridamm till ultrafina partiklar, inklusive gasfiltrering. Vår kunskap om aktuella standarder och individuella krav för våra olika kundsegment gör att vi vet exakt vad som krävs, särskilt i miljöer med höga krav.

Våra produkter väljs med fokus på optimal driftskostnad och inomhusluftkvalitet (IAQ), ett internationellt koncept för god inomhusluftkvalitet. Vi har också omfattande erfarenhet och kan erbjuda användaren rätt material direkt. Rätt material ger längre livslängd och mindre underhåll, vilket sparar både tid och pengar.

Menardi är en stolt återförsäljare av Freudenberg filterprodukter. Freudenberg anses vara en av de ledande tillverkarna av filterprodukter, inte bara för de högkvalitativa filter utan också för dess innovation och höga prestanda.

Renrumsmiljö
Menardi har lång erfarenhet av projekt relaterade till rena rumsmiljöer och har gett lösningar för industrier såsom läkemedel, mikroelektronik och sjukhus. Menardi kan inte bara tillhandahålla filter för detta segment utan tillsammans med sin partner tillhandahåller produkter och tjänster som sträcker sig till hela EPCMQ: s omfattning; Teknik, upphandling, konstruktion, ledning och kvalifikation.

  • Menardi är medlem i:
    r3-nordic logotyp