Kompaktfilter headericon

Viledon MVP kompaktfilter

MVP kompaktfilter är ett robust kompakt filter för stora luftflöden med lågt medeltryckfall. Filtret är konstruerat för enkel hantering vid installation. Ett fint filterpapper av mikroglasfiber garanterar en hög avskiljning. Tillgängliga storlekar är hel-, halv-, trekvarts- och halvmodul.

Läs mer

Viledon MV HSN NanoPleat

Viledon NanoPleat är ett ytförstorat kompaktfilter med syntetiskt filtermedia som bärare av polymera nanofibrer, tillverkade i nanostorlek enligt ett av Freudenberg utvecklat patent. Viledon NanoPleat är det första kompaktfiltret i världen med nanoteknik, helt fritt ifrån behovet av elektrostatisk laddning. Filtret ger en garanterat hög och stabil avskiljning under hela driftstiden, oavsett yttre förutsättningar.

Läs mer

Viledon MX MaxiPleat

Viledon MX MaxiPleat kompaktfilter, är en unik produkt då den produceras med en patenterad process. Filterpappret präglas termiskt vid produktion så att en konisk formation uppstår vilket ger en naturlig rygg åt efterföljande filterveck. Därigenom undviks konventionella limseparatorer mellan vecken. De aerodynamiska veckens geometri och det 250 mm djupa packen resulterar i optimerat flöde med lågt tryckfall även vid höga luftflöden. Filtret finns i filterklasserna M6 till E12.

Läs mer

Viledon eMaxx kassettfilter

Viledon eMaxx är en ny generation av stabila, effektiva och ekonomiskt optimala kassettfilter. De används i luftfiltrering för gasturbiner och kompressorer vilket genom hög driftsäkerhet och kostnadseffektivitet maximerar livslängden och ökar effektivitet och prestanda i turbinen.

Läs mer